Tato stránka využívá cookies. Ne, to není žádné cukroví, ale soubory, díky nimž například nemusíte znova zadávat stejné údaje, když už jste je jednou vyplnili.

Beru na vědomí a souhlasím Ok

Chata U Slona

  • Cena od 390.00 Kč osobu/noc
  • Pokojů: 6
  • Osob: 23


Adresa, ulice Dolní Morava
Obec v regionu Dolní Morava, Ústí nad Orlicí
Typ ubytování chata

Popis

Chata U Slona je umístěna u dolní stanice lanovky U Slona a bobové dráhy. Chata je zejména vhodná pro pobyty rodin s dětmi nebo skupiny. Ideální pro lyžování, běžky, cyklovýlety, Disc Golf. Vchatě je restaurace s terasou, dětské hřiště, půjčovna SEGWAY, infocentrum. V blízkosti je hotel Vista s bazénem a wellness centrem, kurty, bowling, kulečník, dětská herna, pravidelné programy. Hotel je od chaty 800 metrů. Popis apartmánu Apartmán nabízí pronájem pro 23 osob v celkem 6 pokojích. Ložnice a pokoje: 6 apartmánů pro celkem 23 osob 2x třílůžkový 3x čtyřlůžkový 1x pětilůžkový Apartmány s kuchyňským koutem s vybavením, ledničkou a varnou deskou. V pokojích s obývací částí je sedací souprava se SAT televizí. WIFI zdarma. Vlastní sociální zařízení, fén, telefon, trezor. Ke každému pokoji náleží samostatná vyhřívaná skříňka na lyžařskou výstroj a úschovna kol. Sociální zařízení: koupelna se sprchou a WC v každém apartmánu. Vytápění: v ceně pobytu Doprava, parkování: autem, parkoviště před chatou. Stravování Snídaně 100 Kč Večeře 120 Kč Děti 50% sleva Vybavení apartmánu samoobslužná restaurace s terasou, aprés - ski bar, půjčovna lyží, lyžařská škola, internet
, půjčovna segway, infocentrum. Výlety, atrakce, zábava Lyžování, značené a upravované běžecké trasy Celoroční bobová dráha s osvětlením Sáňkařská dráha s osvětlením Dobrodružná věž (PowerFan - volný pád ze 13 m, BigSwing - obří houpačka, lanovka, horolezecká věž) Lanové centrum - největší v ČR 3 nejvyšší pohoří v ČR - vrchol Králický Sněžník 1424 m. n. m. Cyklistika - možnost vyvezení kola lanovkou na hřeben Disc Golf - velmi zábavná hra charakterem podobná golfu, ovšem hází se frisbee Pohádkové Česko - naučná stezka pro děti. Půjčovna horských kol, elektrokol a SEGWAY. Blízká lyžařská střediska: Dolní Morava - Sněžník, Dolní Morava - Větrný vrch, Malá Morava - Vysoká, Hynčice - Kraličák, Stříbrnice - Návrší.

Dotaz na ubytování

Kontaktní údaje

  • adresa:
  • Dolní Morava
  • Dolní Morava, Ústí nad Orlicí
  • email:
  • www:
  • gps:
  • 50.1511, 16.8135
Zobrazit více

Přihlásit se

Registrace

Pro slovenské subjekty

Přihlašovací údaje

TOPlist