Tato stránka využívá cookies. Ne, to není žádné cukroví, ale soubory, díky nimž například nemusíte znova zadávat stejné údaje, když už jste je jednou vyplnili.

Beru na vědomí a souhlasím Ok

Chata Marcelka

  • Cena od 490.00 Kč osobu/noc
  • Pokojů: 7
  • Osob: 26


Adresa, ulice Velká Morava 59
Obec v regionu Dolní Morava, Ústí nad Orlicí
Typ ubytování chalupa
Strava snídaně

Popis

Chata Marcelka je umístěna na atraktivním místě přímo u sjezdovek a lanového centra. V chatě je restaurace, půjčovna lyží, snowboardů, horských kol, elektrokol, pokladna lanové dráhy, infocentrum, sport obchod, pohlednice a turistické známky. Přímo naproti chaty je Wellness hotel Vista, kde mají kulečník, bowling, wellness, fitness. Pro ubytované na chatě Marcelka je v nabídce zvýhodněné vstupné, na některé aktivity je dokonce zdarma. V chatě je lyžárna a úschovna kol. Ubytování na chatě Chata k pronajmutí poskytuje možnost ubytování pro 26 osob v 7 ložnicích. Ložnice a pokoje: Celkem 7 apartmánů pro 26 osob 6x čtyřlůžkový (někdy 3lůžkový s přistýlkou) 1x dvoulůžkový Každý apartmán je vybaven kuchyňským koutem s vybavením, ledničkou a varnou deskou, jídelním stolem se židlemi. V pokojích s obývací částí je umístěna sedačka se SAT televizí. WIFI zdarma. Vlastní sociální zařízení, fén, telefon, trezor. Ke každému pokoji náleží samostatná vyhřívaná skříňka na lyžařskou výstroj. Nástup na lanovku Sněžník je hned vedle chaty. Sociální zařízení: sprcha a wc v každém apartmánu. Vytápění: v ceně pobytu. Doprava, parkování: Autem, parkoviště u chaty. Autobusem, zastávka Dolní Morava. Stravování Snídaně 120 Kč Večeře 100 Kč Děti 3 - 12 let 50% sleva Vybavení chaty Prodejna a půjčovna lyžařských potřeb, lyžařská škola, ski servis vybavený novým strojem Wintersteiger, samoobslužná restaurace s terasou, internet
. Půjčovna kol, elektrokol, sport obchod, servis a infocentrum. Výlety, atrakce, zábava Lyžování, značené a upravované běžecké trasy Celoroční bobová dráha s osvětlením Sáňkařská dráha s osvětlením Dobrodružná věž (PowerFan - volný pád ze 13 m, BigSwing - obří houpačka, lanovka, horolezecká věž) Lanové centrum - největší v ČR 3.nejvyšší pohoří v ČR - vrchol Králický Sněžník 1424 m. n. m. Cyklistika - možnost vyvezení kola lanovkou na hřeben Disc Golf - velmi zábavná hra charakterem podobná golfu, ovšem hází se frisbee Pohádkové Česko - naučná stezka pro děti. Půjčovna horských kol, elektrokol, SEGWAY Wellness centrum, bowling, golf, wellness s bazénem, kulečník, stolní tenis, kurty na volejbal i tenis. Blízká lyžařská střediska: Dolní Morava - Sněžník, Dolní Morava - Větrný vrch, Malá Morava - Vysoká, Stříbrnice - Návrší, Hynčice - Kraličák.

Dotaz na ubytování

Kontaktní údaje

  • adresa:
  • Velká Morava 59
  • Dolní Morava, Ústí nad Orlicí
  • email:
  • www:
  • gps:
  • 50.1517, 16.8165
Zobrazit více

Přihlásit se

Registrace

Pro slovenské subjekty

Přihlašovací údaje

TOPlist